Seniorleden (vanaf circa 18 jaar) trainen en spelen competitie in teamverband. De recreanten spelen geen competitie. Castellum telt in het seizoen 2019/2020 zes seniorenteams. Het trainings- en competitieseizoen in de zaal loopt van september tot en met april. Gedurende de zomer verplaatsen we ons naar het zand om te beachvolleyballen.


Wat heb je nodig voor de trainingen?

Een paar zaalschoenen (geen zwarte zool), shirt en broekje.
Voor de wedstrijden gebruikt VC Castellum een teamshirt. Deze huur je van de vereniging (inbegrepen bij contributie). Een bijpassend broekje en kniebeschermers zijn te koop bij Bahlmann Sport in de Herenhof.


Volleybal iets voor jou?

Wil je een keer meetrainen om te kijken of volleybal iets voor jou is? Stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Je mag 3 keer gratis meetrainen.

 

Competitie

  • Thuiswedstrijdstrijden zijn in de Sporthal de Arena op vrijdagavond.
  • Nevobo biedt een handige app waarin alle wedstrijden en wedstrijduitslagen staan. Meer informatie lees je op de website van Nevobo.
  • De spelregels van volleybal kun je hier lezen.

 

 
Castellum DS 1
Castellum DS 2
Castellum HS 1
Castellum HS 2
Castellum HS 3

 

Activiteiten

Naast de trainingen en competitie hebben de teams een aantal taken binnen de vereniging. Denk hierbij aan zaaldienst, bardienst, scheidsrechtersbeurt, zaalwacht. De aanvoerder van je team informeert het team hierover.