Voor de periode 2020 - 2024 is een shirtplan beschikbaar in samenwerking met Bahlmann Sport. Leden huren het shirt van de vereniging.

Deze huur wordt zoals voorgaande jaren in de contributie verrekend. Het shirt blijft dus eigendom van de vereniging, als je stopt met volleyballen (competitie) dan moet je het shirt weer inleveren. Alle leden zijn zelf verantwoordelijk voor hun wedstrijdtenue. Iedereen wast zijn shirts gewoon zelf, behalve als met je team anders is afgesproken. Volg bij het wassen de wasvoorschriften in het shirt. Het is niet de bedoeling dat het wedstrijdshirt tijdens de trainingen gedragen wordt. Het shirt is alleen voor wedstrijden.

Alle aanvullende kleding als broekjes, sokken en kniebeschermers is ook bij Bahlmann tegen scherpe prijzen verkrijgbaar. Dit huur je niet van de vereniging maar wordt je eigendom.

 

 

Bahlmann Sport 
Herenhof 46 
2402 DN  Alphen aan den Rijn 
telefoonnummer: 0172 - 432 895 
www.bahlmannsport.nl

Openingstijden

Maandag:   13.00 - 17.30 uur 
Dinsdag:      9.30 - 18.00 uur 
Woensdag:  9.30 - 18.00 uur 
Donderdag:  9.30 - 18.00 uur 
Vrijdag:        9.30 - 21.00 uur 
Zaterdag:     9.30 - 17.00 uur

 

Shirtcoördinator
Ben je nieuw bij de vereniging en heb je een wedstrijdshirt nodig dan neem je contact op met de shirtcoördinatoren Ilse Ruigrok of Jacqueline van Bemmelen.

 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

Ook bestaande leden kunnen contact opnemen met de shirtcoördinator met vragen over de shirts. Mini’s en jeugdleden die uit hun shirt groeien, kunnen hun shirt bij de shirtcoördinator omwisselen voor een andere maat. De vereniging heeft ook een aantal liberoshirts op voorraad. Deze shirts zijn eveneens bij de shirtcoördinator te verkrijgen. De liberoshirts van VC Castellum zijn wit gekleurd. (voor de dames zijn er ook bijpassende broekjes)

Verloren/gevonden

Indien je het wedstrijdshirt kwijtraakt of beschadigd kan je tegen vergoeding een nieuw shirt halen bij de shirtcoördinator. Heb je een Castellum shirt gevonden of per ongeluk een shirt van een ander meegenomen geef dit shirt dan door aan de shirtcoördinator.