jubileumlogoVolleybalclub Castellum bestaat 20 jaar! Dat laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan. Tijdens seizoen 2019-2020 staan we een aantal keer feestelijk stil bij ons jubileum. Niet alleen voor leden, maar ook voor oud-leden!

In 1999 fuseerden de twee Alphense volleybalverenigingen DAC en Ridderveld. Onder het mom ‘Samen sta je sterker’ werd VC-Castellum geboren. Sindsdien is er veel gebeurd. Bijzondere momenten, met bijzondere leden. Onze club kende pieken en dalen. En we zijn er nog steeds! Dus dat mag gevierd worden.

 

30 november 2019; Pubquiz!
Op zaterdagavond 30 november staan we voor het eerst feestelijk stil bij ons 20-jarig bestaan. VC-Castellum nodigt leden en oud-leden van harte uit om die avond mee te doen aan een bere-gezellige en spannende.... Pubquiz!

27 december 2019; Oliebollentoernooi
Op vrijdagavond 27 december zijn leden, oud-leden ene introducees van harte welkom voor het traditionele oliebollentoernooi.

15 maart 2020; Oefenwedstrijd Dames 1 - - Nationale doven en slechthorende damesteam

18 april 2020; Lustrumfeest

 

Jubileumshirts
Speciaal voor het jubileum zijn er inspeelshirts gemaakt met rugnummer 20. De deadline voor het bestellen van de shirts is verstreken.

 

Vragen?
Lijkt het je leuk om te helpen in de organisatie van één van onze evenementen?
Stuur dan een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. We kunnen je hulp goed gebruiken. Voor vragen of ideeën over het jubileumjaar kun je ook op dit mailadres terecht.

Tot ziens!
Namens het Bestuur 

 

 Jubileumkalender

pubquiz

 

oliebollentoernooi

oefenwedstrijd

lustrufeest