Beste Volleybalvrienden,

Ook dit jaar wordt weer het grootste en leukste buitenvolleybaltoernooi van de Zaanstreek georganiseerd, waar zowel op professioneel als op recreatief niveau wordt gevolleybald. De hoofdsponsor is Buyten Products uit Wormer.

Heb jij zin in een sportieve dag vol gezelligheid met je teamgenoten, vrienden, familie of collega's? Maak ze dan enthousiast en stel een team samen voor bijvoorbeeld recreanten 6 tegen 6 mix of speel 3 tegen 3 dames of heren op verschillende niveaus. Inschrijfkosten zijn slechts €24,- per team!

Het toernooi vindt plaats op zaterdag 13 mei 2017 en we zijn weer te gast op het terrein van Sporting Krommenie in Krommenie, op veld 4 naast de nieuwe kantine waar om 9.30 uur de wedstrijden beginnen. Jaarlijks wordt dit evenement bezocht door een grote hoeveelheid enthousiaste volleyballers, van jong tot oud, van beginners tot echte fanatiekelingen. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven, zoals een groot springkussen en wat dacht u van de tobbedansbaan. Gedurende de dag is er volop eten en drinken beschikbaar en we sluiten weer af met een heerlijke barbecue verzorgd door Grillhelden. We zouden het leuk vinden als jullie meedoen!
 
Meer informatie over het toernooi is te vinden op onze website www.buitenvolleybal.nl.
Direct inschrijven? Klik hier.
 
Promotie
Denk je dat meer vrienden, familie of collega´s dit leuk vinden? Stuur deze aankondiging dan door binnen jou vereniging of bedrijf!

Heb je nog vragen en/of opmerkingen dan kun je ons een e-mail sturen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Tot ziens op 13 mei!
Met vriendelijke groet,
 
Emiel Boerma & Roeland Hondema
Coördinatie toernooicommissie van
‘Het Krovo Buytenvolleybal Toernooi’