De prijswinnaars van de verkoopwedstrijd van de Grote Clubactie 2016 zijn bekend en afgelopen week zijn tijdens de trainingen de prijzen uitgereikt.


Best verkopende team is dit jaar meisjes MB1 onder leiding van Pieter. Zij hebben samen 58 loten verkocht. Fleur Uitterlinden was de beste verkoopster, zij heeft in haar eentje maar liefst 51 loten verkocht! Wat een kanjer! Taart! De meiden mogen met het team gezellig een keer gaan bowlen en beachvolleyballen bij Beach Castellum. Fleur heeft zelf ook nog een pakketje Kerstlekkers en een bioscoopbon gekregen.


Op de allereerste plaats bij de mini’s dit jaar is geëindigd: Jelte van Essen. (38 loten) Hij heeft heel goed zijn best gedaan en daarom is Jelte ook beloond met een luistercd van de jongens van de Kameleon, een bioscoopbon, een kanjercertificaat en een tasje met snoepgoed in Kerstsfeer.


Op de tweede plaats bij de mini’s is Evi Uitterlinden (37 loten) geëindigd. Zij is beloond met een leuk cadeautasje met Kerstlekkers, een kanjercertificaat, een meidenboek en een bioscoopbon. Kan ze gezellig met haar zus Fleur op pad!


Op de derde plaats is Rick Riemersma (31 loten) geëindigd en de vierde plaats is voor Silke Boot (24 loten). Zij hebben elk ook een cadeautasje gekregen met Kerstlekkers, een kanjercertificaat en een cadeaubon van een speelgoedwinkel.


Milan Lamain had 21 loten verkocht en Laura van der Geer 20 loten. Ook zij krijgen een aardigheidje, een kanjercertificaat en wat te snoepen.


Deze 6 kinderen hebben elk 20 loten of meer verkocht voor de club. Daarom hebben ze ook nog een bon gekregen voor een tweede kaartje gratis van een deelnemende attractie en 50 % korting op sportspullen van Masita.


Allemaal hartelijk dank voor jullie inzet en het mooie bedrag dat daardoor opgehaald is voor de club. We hopen dat jullie volgend jaar weer net zo goed jullie best gaan doen!


Monique Florie en Bianca Hoekstra