... wij dagen je uit!

Optimale spelregelkennis maakt volleyballen voor iedereen leuker: Meer duidelijkheid, minder discussies in het veld. En dat bevordert het plezier van iedereen in én om het veld. Om die redenen organiseren wij op 18 januari 2017 een Spelregelcafé in onze kantine. Ons Spelregelcafé opent haar deuren om 18:30 uur en duurt tot een uur of 20:30. Gezellig en goed als je meedoet, individueel of met je team.

Om je optimaal voor te bereiden, kun je je kennis testen op www.volleybalmasterz.nl. Je vindt er talloze oefentoetsen en uitleg in heldere taal over 15 lastige spelsituaties, die in beeld worden weergegeven. Ook kun je vanaf de site een spelregelboekje in begrijpelijke taal downloaden. Kortom, met Volleybalmasterz.nl leer je op een leuke én handige manier de spelregels beter begrijpen.

Tijdens het Spelregelcafé gaan we met zijn allen proberen het spelregelbewijs te halen. Daarmee mag je ook wedstrijden in de laagste klassen fluiten. Mocht je nog geen account hebben op Volleybal.nl, maak deze dan aan: je hebt hem nodig om de afsluitende toets te maken.

Doe je mee?! Meld je aan via https://datumprikker.nl/paxdm4qsp6s9rbsx en word een ‘master in volleybal’! Vergeet je laptop of tablet niet!