Afgelopen weken zijn veel van onze leden actief geweest voor de Grote Club Actie. Vele mails, gesprekjes, boekjes en berichten later kunnen we concluderen dat we dit jaar alwéér een fantastische opbrengst hebben behaald!
 
Nu alle lotenboekjes verwerkt zijn, kunnen we melden dat VC Castellum met de Grote Club Actie maar liefst 638 goedgekeurde loten heeft verkocht. Vorig jaar waren dat er 584. Van elk lot gaat 2,40 naar de club toe. Een bedrag van wel
 
€ 1531,20 (minus incassokosten)
 
De prijsuitreiking voor het best verkopende team en de best verkopende leden vindt in de week van 5 december plaats, dus daarvoor nog heel even geduld ... spannend!
 
Iedereen die loten verkocht of gekocht heeft, ontzettend bedankt! Dankzij jullie inzet is dit fantastische resultaat behaald! Applaus voor jezelf!
 
Dit jaar is het de laatste keer dat wij de coördinatie op ons hebben genomen. We willen jullie bedanken voor het vertrouwen en de samenwerking. Gelukkig hebben we een opvolgster die al een beetje heeft meegekeken. In 2017 neemt Monique Niekerk het over, succes Monique!
 
Sportieve groet,
 
Monique Florie en Bianca Hoekstra