De verkoop van de (online)loten voor de Grote Club Actie is 1 oktober van start gegaan. De jongste leden zijn hard aan het werk met hun lotenboekjes om de loten aan opa, oma, een buurvrouw of oom en tante te verkopen. Want van de opbrengst van de loten gaat € 2,40 per lot naar de clubkas! En dat geld kan de club echt héél goed gebruiken.


De leden van VC Castellum hebben vanuit de organisatie mail gekregen met daarin de link https://www.clubactie.nl/actie/VolleybalclubCastellum die jullie doorstuurt naar de VC Castellum verkooppagina op de Grote Club Actie site.

Via deze pagina kunnen de loten gekocht worden door middel van automatische incasso. Klik dus op de link  https://www.clubactie.nl/actie/VolleybalclubCastellum en vervolgens op de rode koopknop .Je vult de gegevens in. Klaar, lot gekocht, je hebt de club een positief duwtje gegeven. Maar er is véél meer mogelijk!

De bedoeling is dat jullie per mail/facebook/twitter e.d. de VC Castellum link doorsturen naar vrienden en bekenden. Je kunt ook het standaard Grote Club Actiemailberichtje doorsturen dat je ziet als je een eigen pagina hebt aangemaakt.


Tussenstand online verkoop 23 oktober: er zijn online tot nu toe 44 loten gekocht. Dit is pas een begin, want iedereen is al hard aan de slag voor de club om al hun familie, vrienden en relaties te benaderen. Ja toch? Laat zien wat we samen kunnen bereiken!


Je kunt natuurlijk ook samen met je eigen seniorenteam een aantal loten kopen. De jeugd is al aan de slag met de boekjes, maar ook de seniorenteams hebben natuurlijk een kloppend volleybalhart voor VC Castellum! Niet vergeten, 2 november uiterlijk inleveren van ingevulde boekjes in de inleverbox of bij de trainers!


Heel veel succes allemaal met de verkoop. Maak er een mooi eindbedrag van voor de club!