Grote Club Actie weer van start !

Op 1 oktober gaat de jaarlijkse Grote Club Actie weer van start, een landelijke loterij voor Nederlandse verenigingen. Door loten te verkopen, krijgt onze vereniging extra inkomsten, waardoor nieuw materiaal kan worden gekocht en leuke evenementen kunnen worden georganiseerd.

Als je een lot koopt maak je kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,- belastingvrij! Elk lid dat 20 loten of meer verkoopt, krijgt bovendien ook nog een gratis toegangsbewijs voor Duinrell, Slagharen en Bobbejaanland.
Van de opbrengst van de loten gaat € 2,40 per lot naar de clubkas! En de vereniging kan elk extraatje goed gebruiken.

Aanstaande zaterdag 1 oktober is het dus zover: dan start de (online) verkoop van loten voor de Grote Club Actie en kunnen de jeugdleden hun eigen lotenboekjes gaan vullen met verkochte loten! Jullie krijgen een mail over de onlineverkoop met daarin onderstaande link die jullie doorstuurt naar de VC Castellum verkooppagina  op de Grote Club Actie site.

https://clubactie.nl/actie/VolleybalclubCastellum

Via deze pagina kunnen loten gekocht worden door middel van automatische incasso. Je drukt gewoon op de koopknop (die werkt pas vanaf de 1e!).

Je mag uiteraard binnen het gezin een eigen lot of loten kopen, maar de bedoeling is dat jullie per mail/facebook/twitter e.d. de VC Castellum link doorsturen naar vrienden en bekenden. Zodat oom Kees in Groningen of tante Els in Duitsland ook een lot kan kopen om onze vereniging te steunen. Dus maak reclame! Vertel waarom het zo leuk is bij VC Castellum en gebruik al je Social Media om die loten te verkopen!!!

De jeugdleden krijgen in de loop van deze week de boekjes met loten, zodat ook zij zelf hun bijdrage in de verkoop kunnen leveren. Er zijn prijsjes voor de beste verkoper en het beste verkopende team. De jeugdleden mogen gewoon naar de buurvrouw, opa of oma toe met het boekje. Maar ook hun ouders krijgen een mailbericht met de link.

Heel veel succes met de verkoop allemaal en maak er een mooi bedrag voor de club van met z`n allen! Dan kunnen we met dat bedrag weer mooie dingen binnen de club doen voor onze leden.

Alvast bedankt allemaal voor jullie tijd en inzet!